12.2 C
Molėtai
2024 / 09 / 08
Pradžia žymės Kepimas

Etiketė: kepimas

5 minutės darbo ir tik 2 pigūs ingredientai: „Iki“ atskleidė geriausią...

Išskirtiniu skoniu pasižyminti lašiša yra žuvis, kurią lietuviai valgo vis dažniau – jos patiekalai garuoja ne tik restoranuose, bet ir namuose. Iš tiesų ji...

„Rimi“ įsigykite vienos sviesto rūšies pigiau: dietologė įvardijo – ji turėtų...

Lydytas „ghi“ sviestas yra kepimo riebalų rūšis, plačiai naudojama Indijos virtuvėje. Pastaraisiais metais šio sviesto populiarumas išaugo ir kitose pasaulio šalyse. „Ghi“ gaminamas kaitinant...

Plėšytą kiaulieną pasiruošti patiems – pigiau ir lengviau nei atrodo: 5...

Plėšyta kiauliena yra ryškiausia barbekiu visatos žvaigždė. Dar vos jos kvapui pakutenus nosį ims kauptis seilės, nes bent kartą jos ragavusieji žino – minkštutėlė,...

„Rimi“ gerosiomis maistinėmis medžiagomis prisodrinta daržovė – pigiau: įsigiję nepadarykite šios...

Joninių vakaronė gamtoje – puiki proga net retai valgantiems daržoves įvertinti jas iškeptas ant grotelių, kuomet kitaip atsiskleidžia įvairiausi jų skoniai. Sveikatai palankios mitybos...

Ar kepant rabarbarų pyragą juos būtina nulupti? Paprastas atsakymas ir 3...

Pavasarį prekystalius nuspalvinantys rabarbarai – nuo seno lietuviams žinoma, tačiau pastaraisiais metais atgimimą išgyvenanti daržovė. Šviežiais ir nebrangiais rabarbarais galime mėgautis ne visus metus,...

Geriausiu pasaulyje vadinamo šokoladinio pyrago paslaptis: štai kaip jį ruošia švedai...

Dar trečiadienį dažnuose namuose pakvips kepiniais, mat rytoj pasaulyje minima „pi diena“. Ji skirta matematiniam simboliui π (pi), tačiau šią dieną mėgstama švęsti su...

3 skanūs ir labai paprasti būdai paruošti vilkešerį: keptuvėje, orkaitėje ir...

Tie, kas ieško nesunkiai paruošiamo žuvies patiekalo, kuris būtų lengvas tiek skrandžiui, tiek piniginei, dažnai abiejuose Atlanto pusėse renkasi šviežią vilkešerį. Kuo paaiškinti šios...

Tiks ir pietums, ir sumuštiniams: pasinaudokite populiariuoju kubietišku receptu – ir...

Kiauliena – neatsiejama tiek tradicinės, tiek šiuolaikinės mūsų šalies virtuvės dalis. Tad nenuostabu, kad lietuviai moka išsirinkti mėsą – pasak Gintarės Kitovės, prekybos tinklo...

5 konditerio patarimai, kaip paruošti tobulą trapią tešlą pyragui: svarbu net...

Koks trapios tešlos pyragas jums skaniausias? Klasikinis, jau vien kvapu pavergiantis obuolinis? O gal esate pikantiškų skonių gerbėjai ir mieliau renkatės kišą – su...